Få glade medarbejdere, inspirerende og smukke arbejdsomgivelser og støt Red Barnet med 5% og gør dermed en forskel for dem, der har allermest brug for det.

WALLFRAME leverer autentisk fotokunst fra nogle af verdens bedste fotografer i højkvalitets- og FSC-certificerede rammer, samt eksklusiv print med Giclée metoden på premium 230 gram mat Hahnemühle-ark, som tilsammen gengiver de mest naturtro farver. Kunst, som du og andre virksomheder kan bruge til at vise, hvem I er.

Design kontoret, kantinen eller mødelokalerne til at inspirere medarbejderne, skabe ideer og tiltrække nye talenter. Vis at I følger med tiden og udskift de støvede malerier og gulnede plakater med autentisk, moderne fotokunst, der åbner et vindue ud mod verden. 

Personalegoder

WALLFRAME er vi klar over, hvad anerkendelse af medarbejderen gør for virksomhedens overordnede strategi. 

Ifølge en global undersøgelse, foretaget af The Network og Boston Consulting Group blandt 200.000 kandidater, indtager anerkendelse, forholdet til chefen og kollegerne en henholdsvis første-, anden- og tredjeplads over forhold, der skaber arbejdsglæde – og dermed motivation.

Hos Red Barnet arbejder de motiveret for børn som behøver en håndsrækning eller en ven at tale med om svære emner eller situationer. Børn som ikke har adgang til julegave, sommerferie eller andet, vi andre ofte tager for givet.

Vores motivation ligger i at formidle vores billeder med afsæt i disse børn. Billeder der på den ene side motiverer personalet til større arbejdsglæde og på den anden side bidrager til det fine stykke arbejde, som Red Barnet yder hver eneste dag.

Står I overfor at skulle sige TAK til nogen, vil vi meget gerne være med til at levere en gave med omtanke.

Det skal være nemt og overskueligt at tilvælge WALLFRAME. Det synes vi giver god mening.  

Skal vi samarbejde?

Vi håndterer meget gerne bestillingsarbejde og specifikke ønsker til motiv og tema. Kontakt os på info@wallframe.com eller 51929828 for et uforpligtende tilbud.