1. GENERELT

Wallframe.com administreres og vedligeholdes af:

Wallframe part of IndieFrame

CVR-nr.: 38164511

Du opfordres til at læse betingelserne omhyggeligt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du samtidig vores handelsbetingelser samt brug af cookies.

Alle priser på websitet er inkl. moms og afgifter. 

 1. BETALING

Betalingskort og metoder

Hos Wallframe kan du gebyrfrit betale med følgende betalingsmetoder:

Dankort

Visa/Dankort

MasterCard

eDankort

Visa electron

PayPal

MobilPay

Betaler du med kreditkort trækker vi dine penge når varen er afsendt. Ved betaling med PayPal, reserverer PayPal pengene ved ordreafgivelse, og vi modtager dem når varen er sendt.

Forudbetaling

Forudbetaling kan undtagelsesvist ske ved overførsel til vores bankkonto:

Bank: 84011068859

SWIFT: MEKUDK21

IBAN: DK0284010001068859

Husk at skrive dit ordrenummer, når du overfører pengene til os. Vælger du at betale for din ordre via bankoverførsel, sender vi typisk dine varer afsted 3-5 hverdage efter, at vi har modtaget betalingen.

Bemærk! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

ViaBill

Hvis du benytter afdragsordningen ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden.

Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. For fuldstændig information om ViaBills vilkår og betingelser for køb, klik her: www.ViaBill.com/kredit 

ViaBill gennemgår og vurderer oplysningerne som du har angivet, og ved berettigede anledninger udveksler ViaBill oplysningerne med andre kreditoplysningsbureauer (kredit check). Hvis resultatet af kredit checket ikke er tilfredsstillende, kan ViaBill nægte dig at benytte denne betalingsform og henvise til andre betalingsformer. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (persondataloven) og videregives ikke til tredjemand med henblik på marketingsformål.  For yderligere information om ViaBill besøg www.ViaBill.com. Her kan du også læse mere om ViaBills beskyttelse af personoplysninger.

 1. LEVERING

Alle ordrer i Norden leveres med GLS. Øvrige ordrer leveres med DHL.

 • Gratis fragt i hele Danmark
 • Leveringstid Danmark: 2-3 hverdage
 • Levering EU: Fra kr. 99,- og indenfor 6-12 hverdage
 • Levering resten af verden: Fra kr. 175,- og indenfor 10-14 hverdage

Er du i tvivl, så kontakt kundeservice, der vil hjælpe dig med at finde en løsning. 

Levering med GLS

Levering med GLS kan ske alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. Det er ikke muligt på forhånd at aftale et bestemt tidsinterval for levering. Såfremt der ikke er nogen hjemme til at tage imod pakken, eller pakken ikke kan stilles på adressen, tager fragtmanden pakken med igen. I det tilfælde lægges der en seddel med besked om, at pakken har været forsøgt leveret og at GLS kan kontaktes, så der kan aftales en ny leveringsdato eller leveringsadresse.

Denne aftale skal du som kunde lave med GLS. 

Husk at du altid kan skrive til info@wallframe.com for at få oplyst et tracking nummer på din pakke, så pakken kan følges.

Leveringstid

Wallframe gør alt for, at du skal modtage din pakke til tiden. 

Vi gør opmærksom på, at alle vores leveringstider er inden for hverdage, hvor weekender og helligdage ikke hører under.

Hvis du ikke har modtaget din pakke indenfor forventet tid, bedes du sende en e-mail til info@wallframe.com.

Dellevering af din ordre

Generelt splitter vi ikke ordrer op, med mindre der er lavet en speciel aftale.

Det vil sige, at selvom en del af varerne på ordren er på lager, og en enkelt vare har en længere leveringstid, så sender vi først din bestilling, når alle varerne er klar til afsendelse.

Bornholm og mindre øer

Dag-til-dag levering kan ikke tilbydes til Bornholm og visse småøer, da forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan tage mere end 2 dage.

OBS! Hvis du aftaler med GLS, at pakken må stilles på din adresse, foregår det på eget ansvar. Hvis pakken forsvinder fra adressen, efter at denne er stillet korrekt, ydes der ingen erstatning fra Wallframe.

 1. RETURRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Er der tale en specialaftale på flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, gælder fortrydelsesfristen fra når sidste vare er i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@wallframe.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                               

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

For uafhentede pakker i pakkeshop (skal ske inden 10 dage fra mail/sms advisering) forbeholder vi os retten til at debitere et gebyr på 39 kr. for de omkostninger, som forsendelsen har påført os.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og du bærer selv risikoen for varen fra det tidspunkt hvor varen blev leveret hos dig.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Du bedes tage fotos, af det ødelagte produkt, emballagen og pakkens indvendige beskyttelse samt synlig pakkelabel og sende samlet i en mail til info@wallframe.com med ordrenummer og kontaktinformation.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi din betaling pånær fragt. Når varen er os i hænde senest 14 dage fra du meddeler os om fortrydelse, sender vi tilbagebetaling til samme betalingsmiddel som du benyttede ved købet.

Som et alternativ har du mulighed for at få udstedt et tilgodebevis på beløbet. Det sker via en engangskode som repræsenterer dit fulde tilgodehavende. Vælger du denne tilbagebetalingsform, vil du som en ekstra service modtage 10% af dit tilgodehavende, oveni beløbet.

Koden kan anvendes til køb på Wallframe.com og gælder i 2 år.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes eller leveres til:

Wallframe

Svanemøllevej 17

2100 København Ø

Når du returnerer en vare til os, bedes venligst oplyse dit ordrenummer eller fakturanummer samt en kort beskrivelse af hvorfor du ønsker at returnere. Hvis vi har alle oplysninger kan vi ekspedere din returvare hurtigere.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Specialfremstillede produkter

Hvis du fortryder dit køb af et specialfremstillet produkt, skal du betale et afbestillingsgebyr på 25% af prisen for den afbestilte vare. Dette skyldes, at produktet er lavet specifikt til dig og ikke kan videresælges. Beløbet dækker kun en del af de omkostninger, som efterfølgende påløber for genbrug og bearbejdning. 

 1. REKLAMATIONSRET

Som kunde hos Wallframe har du to års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.

Berettiget reklamation

Reklamationsretten er din ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt og som beviseligt er forhandlerens ansvar. Reklamationsretten dækker derfor ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation indenfor rimelig tid

Du skal sende din reklamation indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved den købte vare. Vi anbefaler, at du giver os besked så hurtigt som muligt. Hvis du henvender dig indenfor to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Når vi har modtaget og undersøgt varen, vurderer vi, om reklamationen er berettiget. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine fragtomkostninger. Husk at fragtomkostningerne skal være rimelige.

Du skal sende varen til:

Wallframe

Svanemøllevej 17

2100 København Ø

Husk tydeligt at gøre opmærksom på, hvad problemet med varen er. Du skal også huske at oplyse dit ordrenummer eller fakturanummer samt navn og adresse.

Det er vigtigt at varen indpakkes forsvarligt når du sender den retur til os. Hvis vi skal refundere dine fragtomkostninger, skal du desuden huske at have en kvittering for afsendelse.

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Varer undtaget reklamationsret:

- Almindeligt forekommende variationer i træ og glas

- Kosmetiske variationer.

Tilbagebetaling

Vi refunderer altid til den konto tilhørende betalingskortet, som blev anvendt ved købet. Ønsker du at der refunderes til et andet kontonummer, bedes du oplyse os registrerings- og kontonummer.

 1. FEJL, MISBRUG OG ANNULLERING AF ORDRER

Wallframe vil annullere en ordre, hvis der er begrundet mistanke om betalingsmisbrug. Alle falske bestillinger politianmeldes.

Ved køb af specialvarer, som produceres på bestilling, hæfter køberen selv for 25% af beløbet hvis ordren annulleres. 

 1. PERSONDATAPOLITIK

Hvis du ønsker at købe en vare hos Wallframe har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefon

E-mail adresse

Vi har brug for at registrere disse oplysninger, for at kunne levere varen til dig. Oplysningerne registreres hos Shopify og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Vi samarbejder desuden med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke bruge dem til eget formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig databeskyttelse.  

Indsamling og opbevaring af oplysninger

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Wallframe bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Wallframe.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling benyttes en sikker, krypteret og PBS-godkendt metode gennem Webshopsystemet.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. 

Indsigelse mod registrering

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen hos Wallframe. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i forhold til Persondataloven og du kan i den forbindelse altid sende en e-mail til info@wallframe.com.

Wallframe er dataansvarlig.

 1. INFORMATION OG ANVENDELSE AF COOKIES

Ifølge lov om elektronisk kommunikation skal alle, der besøger et website med cookies, informeres om:

 • At websitet indeholder cookies
 • Hvad disse cookies bruges til
 • Hvordan cookies kan undgås

Hvad er cookies?

På www.Wallframe.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. En cookies er en lille fil – et digitalt visitkort – som websitet lagrer på din computer første gang du besøger det. Den anvendte cookie identificerer din computer, men ikke dig som besøgende på websitet.  Filens opgave er at give websitet besked, når du vender tilbage som besøgende. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed og du kan til enhver tid slå funktionen fra i din browser. En cookie er på ingen måde skadelig for din computer.

Hvad bruges cookies til?

Cookies bruges dels for at forbedre og forenkle tingene for dig som besøgende, bl.a. til at styre indholdet i indkøbsvognen, og dels til intern statistik om brugen af websitet. Det er desuden muligt at bede systemet gemme dine egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker du på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan du gøre det via indstillingerne på din computer.

Logstatistik

www.Wallframe.com bruger også cookies til log-statistik og markedsføring. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give os et statistisk billede af, hvor mange besøgende, der kommer på vores website, hvor de kommer fra og hvor på websitet den besøgende forlader websitet m.m. Log-statistikken har til formål at optimere websitet og dets funktioner, til fordel for dig som kunde. 

Sådan fjerner du cookies

Hvis du ønsker det, kan de dannede cookies slettes. I Internet Explorer gøres det f.eks. på følgende måde under menuen “Funktioner” -> “Internetindstillinger” -> “Slet cookies”.

 1. NYHEDSBREVE

Hos Wallframe tilbyder vi dig mulighed for at skrive sig på en mailingliste, hvorfra du løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os. Du kan altid finde et afmeldingslink nederst i vores nyhedsbreve. Der tages forbehold prisændringer, tastefejl og udsolgte varer.

 1. KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Wallframe. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr