Wallframe er datterselskab af medieplatformen IndieFrame.

På bare to år har 70.000 brugere uploadet og stillet over 150.000 fotos til rådighed på IndieFrame, for medierne og pressen. Smukke og poetiske billeder som skildrer virkeligheden verden over.

Wallframe vælger de allersmukkeste af disse billeder og stiller dem til rådighed for alle.

Som founders står dokumentaristerne Cecilia Valsted og Lars Brask. 

Et unikt makkerpar, som fik inspirationen under deres arbejde med den Oscar-nominerede dokumentarfilm Burma VJ. En helt særlig film, som fandt vej dybt ind i deres hjerter gennem dens autentiske skildring af modige reportere, som satte livet på spil for at vise verden virkeligheden i det lukkede land Burma.

Drivkraften var et ønske om at åbne et visuelt vindue ud mod verden og vise alle dens autentiske og uredigerede sider. En drivkraft af autencitet som fik fodfæste i fotografiets kraft og et dynamisk samarbejde med dygtige fotografer verden over.

Samme autentiske drivkraft ramte senere hen serie-investor og THORNICOs CEO og ejer Christian Stadil i hjertet, da han i Tv-programmet Løvens Hule investerede i IndieFrame (Wallframe). Christian har igennem sit arbejde med Company Karma arbejdet på at imødekomme nogle af verdens mest presserende samfunds- og miljømæssige udfordringer. Wallframe's mission om en autentisk skildring af verden taler direkte ind i Company Karma filosofien.

 

SE EPISODEN HER      PRESSEMEDDELELSE      FINANS